TEDx Leuphana University Lüneburg

ACHTUNG - Exclusive TED 2017 Viewing Event

TEDxLeuphanaUniversityLüneburg VIEWING EVENT

Friday April 28th 2017, from 10am-12pm and from 1pm to 3pm first row places - TED 2017 @HS 3

Unique opportunity to view the TED 2017 Talks just some hours after the conference takes place in Vancouver, CA. We only have 100 places so make sure to register if you want to come and watch with us this friday from 10 am to 3 pm.

Die Leuphana Universität Lüneburg versteht sich in ihrem Leitbild als humanistische, nachhaltige und handlungsorientierte Universität. Sie bildet verantwortungsvolle Persönlichkeiten aus, die über Kreativität, Reflexivität sowie Willen und Fähigkeiten zur schöpferischen Gestaltung der Gesellschaft verfügen.

Hier setzt auch TEDxLeuphanaUniversityLüneburg an: Unser Ziel ist es, Studierende und Bedienstete der Universität, aber auch Bürgerinnen und Bürger sowie Unternehmen der Region anzuregen, eigenverantwortlich Lösungen für die Herausforderungen der Zivilgesellschaft des 21. Jahrhunderts zu entwickeln.

Entrepreneurship als Gestaltungskompetenz, als die aktive Verwirklichung eigener Ideen im Austausch mit anderen, kommt dabei eine Schlüsselrolle zu. TEDxLeuphanaUniversityLüneburg möchte Menschen inspirieren, zu Vordenkern zu werden und sie dabei unterstützen, an ihre eigenen Ideen zu glauben und sie umzusetzen.

TEDxLeuphanaUniversityLüneburg is looking for the next Speakers

Sie haben eine innovative und inspirierende Idee, die unbedingt in die Welt hinaus muss? Sie können Menschen begeistern und gut vor Publikum sprechen? Jetzt bekommen Sie die Gelegenheit dies endlich zu tun!

Nehmen Sie als Speaker am dritten TEDxLeuphanaUniversityLüneburg Event am 12. Dezember 2017 teil! Hier zu Bewerbung.

You have an innovative, inspiring idea worth spreading? ON Dec 12th 2017 you have the chance to share your idea with the world as a TEDx Speaker at our third TEDxLeuphanaUniversityLüneburg Event. Please send us your information here

Speaker / Performer nominieren

Sie kennen den geborenen TEDx-Speaker? Oder einen inspirierenden Performer. Dann nominieren Sie bis zum 06.11.2016 eine andere Person als Speaker / Performer.

Als Volunteer bewerben

Bewerbungen als Volunteer sind weiterhin möglich. Wenn Sie das Event als Volunteer unterstützen wollen, bewerben Sie sich jetzt.

TEDx Leuphana University Lüneburg – 6 Fakten

1. Das 2. TEDxLeuphanaUniversityLüneburg findet am 08. Dezember 2016 an der Leuphana Universität (Aula Rotes Feld) statt.
  2. Jeder Speaker hat zwischen 2 und 18 Minuten Zeit seine Idee persönlich und ansprechend zu präsentieren.
  3. Alle Vorträge werden gefilmt und der globalen TEDx Community auf YouTube zur Verfügung gestellt.
  4. Speaker und Organisatoren erhalten kein Honorar.
  5. Mit einem Coaching werden alle Speaker optimal auf die Präsentation vorbereitet.
  6. TEDxLeuphanaUniversityLüneburg wird dieses Jahr bilingual sein, spricht es wird Talks auf Deutsch und auf Englisch geben.
  7. Livestream wird angeboten

About TEDx, x = independently organized event

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TED Talks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized. (Subject to certain rules and regulations.)

About TED

TED is a nonprofit organization devoted to Ideas Worth Spreading. Started as a four-day conference in California 30 years ago, TED has grown to support its mission with multiple initiatives. The two annual TED Conferences invite the world's leading thinkers and doers to speak for 18 minutes or less. Many of these talks are then made available, free, at TED.com. TED speakers have included Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan and Daniel Kahneman.

The annual TED Conference takes place each spring in Vancouver, British Columbia, along with the TEDActive simulcast event in nearby Whistler. The annual TEDGlobal conference will be held this October in Rio de Janeiro, Brazil. TED's media initiatives include TED.com, where new TED Talks are posted daily; the Open Translation Project, which provides subtitles and interactive transcripts as well as translations from volunteers worldwide; the educational initiative TED-Ed. TED has established the annual TED Prize, where exceptional individuals with a wish to change the world get help translating their wishes into action; TEDx, which supports individuals or groups in hosting local, self-organized TED-style events around the world, and the TED Fellows program, helping world-changing innovators from around the globe to amplify the impact of their remarkable projects and activities.

Follow TED on Twitter at http://twitter.com/TEDTalks, or on Facebook at http://www.facebook.com/TED

Foto Antonieta  Alcorta de Bronstein
Antonieta Alcorta de Bronstein